Miejsce pochodzenia:
CHINY
Nazwa handlowa:
OEM
Numer modelu:
ER26500
Model:ER26500 Podstawowe baterie litowe Li-SOCl Energia typu C rozmiar
Dane techniczne:
| Nazwa | Bateria jednorazowa | Bateria litowa |
| Model | ER26500 | ER26500M |
| Rozmiar | C | C |
| Nominalna pojemność (3mA~2V) | 9Ah | 6500mah |
| Napięcie znamionowe | 3,6 V | 3,6v |
| Maksymalny prąd stały rozładowania | 130 mA | 1000mA |
| Maksymalny prąd rozładowania (impuls) | 400 mA | 2000mA |
| Waga | 53 g | 53 g |
| Zakres temperatury pracy | -55~+85℃ | -55~+85℃ |
Zastosowanie:
Pomiar liczników,
Automatyczny odczyt liczników,
Elektronika medyczna,
Kopia zapasowa pamięci,
Systemy śledzenia,
Egzekwowanie prawa (RFID),
Detektory trzęsień ziemi,
Cyfrowe urządzenia sterujące,
Zdalne systemy monitorowania,
Elektroniczne znaczniki opłat,
Instrumenty naukowe,
Przenośny sprzęt komunikacyjny
Sprzęt,
Stacje radiowe,
I inne urządzenia zasilane elektrycznie wymagające małych rozmiarów,
Baterie o dużej mocy.
![]()
Charakterystyka:
1. Wysoka gęstość energii (620Wh/Kg); najwyższa wśród wszystkich baterii litowych.
2. Wysokie napięcie obwodu otwartego (3,66V dla pojedynczej celi), wysokie napięcie robocze (zmienne w zależności od obciążenia, zazwyczaj w zakresie od 3,3V do 3,6V).
3. Szeroki zakres temperatur pracy (-55C~+85C).
4. Stabilne napięcie i prąd, ponad 90% pojemności ogniwa jest rozładowywane przy wysokim napięciu plateau.
5. Długi czas pracy (ponad 8 lat) przy ciągłym rozładowaniu niskim prądem z impulsami średniego prądu.
6. Niska szybkość samorozładowania (poniżej 1% rocznie) i długi okres przechowywania (ponad 10 lat w normalnej temperaturze pokojowej).
Zdjęcie:
![]()
Charakterystyka rozładowania w temperaturze 23±2℃
![]()
Ważne uwagi:
Nie zwieraj ani nie ładuj baterii.
Zabrania się nadmiernego rozładowania, zgniatania, spalania i demontażu baterii.
Nie podgrzewaj/nie używaj baterii poza dopuszczalnym zakresem temperatur.
Warsztat:
![]()
1. Czy możesz podać mój główny produkt?
Odpowiedź: Nasza główna produkcja to elastyczna bateria LiMnO2 (ultra cienka cela), bateria LiSoCl2 i bateria ładowalna.
2. Jakie jest Twoje MOQ?
Odpowiedź: Dla dostępnych produktów brak MOQ
Dla projektów OEM MOQ wynosi 500 sztuk na produkt
3. Czy możemy dostosować nasze logo?
Odpowiedź: Tak, możemy wykonać Twój druk, a także zaakceptować oryginalną usługę projektową.
4. Jaka jest data próbki?
Odpowiedź: Wyślemy w ciągu 1 tygodnia po potwierdzeniu szczegółów.
5. Jaka jest data dostawy zamówienia?
Odpowiedź: Dla dostępnych produktów w naszym magazynie 3-5 dni jest w porządku.
Dla projektów OEM potrzeba 15-25 dni
6. Czy możesz podać mój przedmiot płatności?
Przedmiot płatności:
1: T/T, karta kredytowa / Visa / Mastercard / Alipay
2: 30% zaliczki, 70% salda zapłacone przed wysyłką.
7. Jaka jest Twoja obsługa posprzedażna.
Odpowiedź: Kiedy znajdziesz uszkodzony produkt, zrób zdjęcia i wyślij je sprzedawcy, z którym rozmawiasz. Zajmiemy się tym i podamy satysfakcjonujące rozwiązanie.
8. Czy możemy złożyć zamówienie online?
Odpowiedź: Oczywiście, że możesz, i zdecydowanie zachęcamy naszych klientów do składania zamówień online. Niezależnie od tego, czy składasz zamówienie online, czy offline, otrzymujesz gwarancję jakości od naszej firmy.
9. Czy możemy odwiedzić Twoją fabrykę przed złożeniem zamówienia.
Odpowiedź: Tak. Możesz odwiedzić naszą fabrykę, kiedy Ci wygodnie. Jesteśmy pewni, że po wizycie nam zaufasz. Odbierzemy Cię, jeśli będziesz potrzebować.
Wyślij do nas zapytanie